Jdi na obsah Jdi na menu

Novinky k 1.2.17

1. 2. 2017

ovecky-polstarky.jpg

Jarní prázdniny 11.2.-19.2.17

V době jarních prázdnin pro Prahu-západ máme dovolenou a nebudeme expedovat žádné zásilky. Vaše přání budeme postupně plnit od 20.2.2017.

E-shop:

Osobní odběry:

  • vzhledem k povinnosti elektronické evidence tržeb, která by příliš zatížila náš skromný rozpočet a také zkomplikovala již tak vysokou administrativní náročnost chodu e-shopu, nebudeme od 1.3.2017 akceptovat platby v hotovosti
  • pro vás zákazníky to znamená, že budeme moci zachovat naše ceny na stávající nízké úrovni

Nové zboží:

 

Nejnovější položky vidíte přímo na naší hlavní straně, jsou řazené podle datumu vložení, novinky si můžete nechat zobrazit i v rámci jednotlivých kategorií - stačí zadat kritérium "Nejnovější"

 

Opět skladem:

 

Zboží ve slevě

 

Pokud se u nás zaregistrujete k oběru novinek (viz Mail list na levé liště dole), budeme vám dvakrát za měsíc posílat náš Newsletter, ve kterém najdete nápady, návody, upozornění na slevové akce a také slevové kupony.

 

kolaz-zviratka.jpg

 

Návod s dárkem zdarma

Každý týden vydáváme nový článek, to už je zvykem několik let. Dvakrát do měsíce připravíme nápad, ke kterému dostanete jako dárek materiál související s výrobkem z návodu. Nabídka dárku zdarma bude platit pouze omezenou dobu a pouze pro objednávky přesahující hodnotu zboží 300 Kč.

Jako třetí nápad s dárkem vám přínášíme článek Sněhulák a hvězdy. Jak získat dárek se dočtete přímo v článku, nabídka platí do 15.2.17.

 

Inspirace: