Jdi na obsah Jdi na menu

Novinky k 15.4.16

15. 4. 2016

Určitě jste si všimli, že jsme trochu změnili vzhled stránek. Chtěli jsme stránky zpřehlednit - hlavně oddělit nabídku materiálu od článků s inspirací. Všechny informace jsou zachovány, jen design je trochu jiný. Praktická je hlavně funkce vyhledávání, která je šikovně umístěná v pravém horním rohu (políčko s lupou). Podobnou lupu najdete i na našem Facebooku - hned pod úvodním obrázkem vlevo.

 

p1430270.jpg

 

E-shop:

Slevová akce do 30.4.16

Do  výprodeje  jsme přidali

Zaregistrujte se k oběru novinek (viz Mail list na pravé liště dole). Dvakrát za měsíc vám pošleme náš Newsletter. Budete si tak moci v klidu a s předstihem přečíst co je u nás nového - nápady, nové produkty a slevové akce.

 

Nové zboží:

Nejnovější položky vidíte přímo na naší hlavní straně, jsou řazené podle datumu vložení, novinky si můžete nechat zobrazit i v rámci jednotlivých kategorií - stačí zadat kritérium "Nejnovější"

 

Aktualizované kategorie, opět skladem

 

Změna výše poštovného

  • Česká pošta s platností od 1.5.16 navyšuje ceny poštovného, jsme nuceni reagovat a naše poštovné též upravit. Změna bude v řádu pětikorun a týkat se bude hlavně doporučených dopisů a balíků.
  • Do konce dubna budou ještě platit původní ceny.

 

Děkujeme všem za hodnocení na Heureka.cz, váš názor můžete přidat tady.

 

 

p1430090.jpg

 

Inspirace:

  • Nejnovější dubnobé články a fotografie si můžet prohlédnou v archivu zde. Vyrobit si můžete čarodějnici, obrázek na téma rozkvetlých sakur Hanami nebo zajímavý dáreček pro maminky ve tvaru tulipánu :-)
  • Další  jarní a velikonoční nápady hledejte tady, zde a tu
  • Inspiraci z dalších zdrojů vkládáme do alb na našich stránkách na Facebooku