Jdi na obsah Jdi na menu

Jahody se šlehačkou

22. 1. 2015

p1370503.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To nám v loni uzrály na zahradě první jahohy. Sluníčko svítilo, jahody se červenaly a krásně voněly... No prostě jsem běžela pro foťák, vzniklo pár skvělých fotek a až po několika měsících jsem se dostala k tomu, abych vyrobila scrapbookovou stránku. Deniska jahůdky nejprve jemně ochutnávala, pak se s chutí zakousla, no a nakonec byla celá rozzářená s obličejem umazaným od šlehačky :-)

 

p1370504.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stránka je poměrně jednoduchá, použila jsem jen tři druhy papírů - růžový, který tvoří rámeček k fotkám, papír se zahradními motivy (ty šnečci jsou prosně úžasní) a zelený papír s jemnými lístky a kytičkami. Papíry jsem tentokrát nijak netrhala ani nedekorovala. Chtěla jsem aby fotografie hodně vynikly a papíry jen podtrhly jejich barevnost a celkovou atmosféru.

 

p1370509.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotky i papírové výřezy jsou podlepené pěnovými čtverečky, aby bylo dosaženo mírně prostorového efektu. Tentokrát jsem si opravdu vyhrála s papírovými jahůdkami a šlehačkovými pusinkami. Vyřízl mi je vyřezávací plotr, pusinky jsem musela složit a jahůdkám jsem "vyloupávala" vyříznutá semínka a barvila je pomocí razítkovacích polštářků na žluto, červeno a dva odstíny zelené.

 

p1370511.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na závěr jsem přidala papírové kvítky, opět podlepené pěnovými čtverečky a samosebou nesmí chybět nápis "Jahody se šlehačkou" z kartonových písmenek.

 

p1370513.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Jahody se šlehačkou